Fotografeer een uitvaart in scène + workshop afscheidsfotografie

Bianca van Soest uitvaartfoto

Op 15 april 2018 organiseren afscheidsfotografen van Afscheidsmomenten een uitvaart in scêne in Leeuwarden. Dit doen we in samenwerking met uitvaartbranchegenoten in Friesland.

Een topdag voor iedere afscheidsfotograaf die graag beelden wil maken die gebruikt kunnen worden voor publicatie over een uitvaart.  En om daarnaast inspiratie en informatie te ontvangen over afscheidsfotografie. We verzekeren je een waardevolle dag. We werken met ervaren mensen die meedenken vanuit het oogpunt van afscheidsfotografen.

Je zult de hele dag bezig zijn en je wordt om 9.30 u. in Leeuwarden verwacht.

Er zijn 3 locaties geregeld. Tevens zijn er verschillende afscheid gerelateerde producten en diensten, zoals een kist en een wade, rouwbloemen, rouwauto, uitvaartverzorger, chauffeur, enzovoort. Daarnaast zijn er figuranten om de uitvaart zo te laten lopen dat meerdere facetten met publiek gefotografeerd kunnen worden. Er wordt om beurten in kleine groepjes gefotografeerd. Op de momenten dat je niet fotografeert, sluit je je aan bij het publiek.

Voorwaarden

Wanneer je je hieronder inschrijft, onderteken je ook voor het volgende:

  • je vindt het oké om op de foto gezet te worden
  • je deelt een aantal van je foto’s met de mensen die meewerken aan deze uitvaart (in lage resolutie)
  • je vindt het oké dat de foto’s worden gebruikt door de mensen die aan deze dag meewerken (met naamsvermelding)
  • je gelooft in samenwerken en houdt van omgang met collega’s
  • je blijft verantwoordelijk voor je eigen handelen en je werk
  • je bent uitermate enthousiast en positief
  • je spreekt positief over je collega’s als je iets naar buiten brengt

Garantie

Alle (max.12) fotografen gaan ook echt met hun camera aan de slag. We werken met ervaren mensen die meedenken vanuit het oogpunt van afscheidsfotografen. Er is een heerlijke lunch voor iedere deelnemer . We ontvangen je in alle enthousiasme.

Kosten

Je betaalt € 297,- (ex. BTW). Daarmee bevestig je jouw deelname. Afmelden voor de workshop kan tot 14 dagen vooraf, per telefoon en met een geldige reden. Terug ontvangen van je investering kan door jouw plek aan een andere fotograaf over te dragen. We willen je hierin helpen en tegemoet komen, als dit mogelijk is.

Schrijf je in vóór 20 maart (vol = vol). Na inschrijving volgen verdere instructies.