< Terug

Gediplomeerd Afscheidsfotograaf 

Brigitte de Bruin

Regio Giessen

“Ik help mensen inzien hoe belangrijk momenten van afscheid zijn. Ze beseffen later pas wat er allemaal aan hen voorbij is gekomen. Geschiedenis schrijf je op het moment dat je iets meemaakt, maar daar denk je niet over na. Al helemaal niet om er foto’s van te hebben. Toch zijn ze van onschatbare waarde. Intense momenten neem je namelijk heel je leven nog met je mee. 

Jong verloor ik mijn broer. Niemand kan me nog vertellen wat er die dag allemaal gebeurd is. Ik herinner me een glasplaat op de kist, maar zelfs mijn moeder kan dit niet bevestigen. Er zijn geen foto’s van. Als volwassene blijf ik met vragen zitten. Door vast te leggen wat er gebeurd kan een kind meer grip krijgen en later terugzien wat er allemaal gebeurde. Ook wanneer het niet betrokken kon zijn bij alles doordat de belevingswereld een andere focus had. Kinderen op een uitvaart verdienen mijn fotografische kunsten en aandacht.”

Brigitte de Bruin

Meer informatie op:

https://bdb-afscheidsfotografie.nl/afscheidsfotografie/

Brigitte de Bruin
Betrekt kinderen – Geruisloos – Lief

Foto’s

Wat zeggen nabestaanden over Brigitte de Bruin

Nabestaande

Brigitte de Bruin heeft de uitvaart heel liefdevol en vakkundig vastgelegd.

Nabestaande

Prachtige foto’s met respect gemaakt.Dit alles gebeurt heel onopvallend.Omdat een gezinslid niet bij de begrafenis aanwezig kon zijn, hebben we op aanraden van Corine de Jong Uitvaartverzorging hiervoor gekozen.Daar hebben we absoluut geen spijt van gehad en kunnen we iedereen aanraden.Het is een blijvende herinnering waar je regelmatig doorheen bladert.

Vraag een afscheidsreportage aan