< Terug

Gediplomeerd afscheidsfotograaf Erna Schuppert Pas

Rijssen en omgeving (Overijssel)

“Koester de liefde”

Mijn naam is Erna Schuppert Pas en ik ben een liefdevolle afscheidsfotograaf. Voor de nabestaanden fotografeer ik de liefde op de dag van de uitvaart.

Vind je een vriendelijk en open karakter met een nette persoonlijke presentatie belangrijk, dan zit je bij mij goed. Van nature ben ik vaardig in het meebeleven en inleven van gevoelens en emoties, omdat ik zelf veel heb meegemaakt in het leven.

In ons eerste contact gaan we in gesprek over wat ik kan bieden en vooral om te weten wat de wensen zijn. Een afscheidsreportage is anders dan het in beeld brengen van het verdriet. Het is de integere weergave van een intiem of groots afscheid.

De laatste dagen en momenten samen met een geliefde overledene zijn van belang net als allen die daarin met liefde de familie omringen. Tijdens de plechtigheden gaat de volledige aandacht nar de  sprekers en alles wat daarom heen gebeurt. Luister in alle rust, ook naar muziek, terwijl ik aan het werk ben. De ceremonie of rituelen die horen bij het afscheid worden vastgelegd.

Vertrouw op een gedetailleerde reportage van een gediplomeerd afscheidsfotograaf die met respect de nagedachtenis aan deze dag op liefdevolle wijze vastlegt.

Ontvang een troostvolle herinnering.

Meer informatie: https://www.liefdevolleafscheidsfotografie.nl

Erna Schuppert Pas
Rustig – Liefdevol – Zelfbewust

Foto’s

Wat zeggen anderen over Erna Schuppert Pas

“Ben er even helemaal stil van, wat een mooie foto’s heb jij gemaakt.”

Merrelin

 

“Zo fijn dat je dit voor ons en ons kindje wilde doen. Het gaf een vertrouwd gevoel.”

George

 

“Ik heb je niet opgemerkt tijdens je fotografie en andere aanwezigen ook niet. Hiervoor een groot compliment.”

Marleen

Vraag een afscheidsreportage aan