< Terug naar ‘Vind een afscheidsfotograaf’

Gediplomeerd Afscheidsfotograaf Jacqueline Matthijssen

 

Regio Noord-Brabant, Waalre

 
 

35 jaar geleden startte ik mijn loopbaan als verpleegkundige. Ik koos het beroep wat ik altijd al wilde. Zorgen voor mensen zit in mijn bloed.

Ik ontdekte dat ik in de omgang met mensen in een kwetsbare periode van hun leven iets te bieden heb. Jarenlang was ik oncologieverpleegkundige en heb ervaren hoe belangrijk het is om de dingen bij hun naam te noemen en te vertellen wat er werkelijk is.

Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn het is om in rust en met aandacht afscheid te kunnen nemen van een dierbare.

Na het overlijden van mijn vader kreeg ik zijn foto camera. Twee werelden kwamen samen. Ik ontdekte hoe leuk ik het vond om te fotograferen en ontwikkelde mijn vaardigheden op allerlei gebieden van de fotografie. En er ontstond een behoefte om met fotografie iets te betekenen voor mensen in een kwetsbare periode.

Zo kwam ik ertoe om de opleiding tot Bekwaam Afscheidsfotograaf te volgen.

Door mijn werk als verpleegkundige heb ik goede voelsprieten ontwikkeld voor het omgaan met verdrietige situaties. Ik weet me daarin op een natuurlijke manier te bewegen. Ik straal rust uit.

Sinds kort fotografeer ik ook voor Stichting Still. Van daaruit kreeg ik een mooi compliment van een moeder. Ze zei dat ik voor een rustmoment had gezorgd in een periode waarin ze als gezin erg geleefd werden.

Ik werk voornamelijk in Noord-Brabant. Als geboren en getogen Brabantse voel ik me daar thuis. Ik ben zeker bereid om in een andere provincie een fotoreportage te maken wanneer ik het beste bij u als klant pas.

 

Iedereen verdient een waardig afscheid. Nabestaanden stoppen daar zoveel liefde in. Die liefde verdient het om vastgelegd te worden in een fotoreportage.

 

 

Meer informatie op:

Jacqueline op LinkedIn

Jacqueline op Facebook

Jacqueline Mathijssen in de media

In bewerking

 

Jacqueline Mathijssen
Betrouwbaar – Gepassioneerd – Betrokken

Foto’s Jacqueline Mathijssen

Wat zeggen nabestaanden over Jacqueline

In bewerking

 

 

 

Vraag een afscheidsreportage aan