< Terug

Gecertificeerd Afscheidsfotograaf Peter van Beek

Regio Den Haag

Peter is een gepassioneerd fotograaf die op unieke en betrokken wijze een afscheid fotografeert. Onopvallend tijdens het afscheid, bekwaam en prettig in de omgang voorafgaand en na een uitvaart of afscheid.
Zijn passie voor fotografie en met name een gebeurtenis als een afscheid komt voort uit zijn vele reizen naar en met diverse culturen, tradities en religieuze momenten.
Peter is een fotograaf die een verhaal in prachtige indrukwekkende en verstilde beelden kan vastleggen.

Peter

Meer informatie op:

www.petervanbeek.photo

Andere website met reportagefotografie:
www.petervanbeek.com

Peter van Beek
Gevoelig – Charmant – Bescheidend

Foto’s

Wat zeggen nabestaanden over Peter van Beek

Bijzondere momenten

De fotograaf Peter van Beek fotografeerde het afscheid van mijn schoonvader. Het was een bijzondere gelegenheid, anders dan anders in veel opzichten. Er waren veel jonge mensen, er werden goede herinneringen opgehaald en mooie verhalen verteld en er was veel beeld. Er was humor, verdriet, er werd gelachen, gehuild en zelfs gedanst. Peter van Beek heeft het allemaal in beeld kunnen vangen en was op een gepaste wijze onopvallend aanwezig, maar gaf ons wel het gevoel er op het juiste moment te zijn.

Alexandra Gossink

Artistiek

De foto’s van Peter van Beek zijn voor mij een bijzondere herinnering aan het afscheid en crematie van mijn vader. Hele mooi artistieke foto’s die de sfeer goed weergeven. Hij stemde met ons af wat welke momenten wel of gefotografeerd mochten worden en ik had totaal niet meer in de gaten dat hij foto’s nam. Ik ben blij dat ik nu naar de foto’s kan kijken en zien wie er nog meer allemaal aanwezig waren en wat er allemaal gebeurde. Want op het moment zelf was ik daar te emotioneel voor.

Mertine Middelkoop

Vraag een afscheidsreportage aan