< Terug

Gediplomeerd afscheidsfotograaf Sharon Leijs

Regio Hoeksche Waard Zuid-Holland

Mijn passie ligt in foto’s maken waar je wat aan hebt, die een bijdrage kunnen leveren in je rouwverwerking, of dat nu direct is of pas over een aantal jaar. Foto’s die een herinnering weergeven zoals die daadwerkelijk was. Mijn fotografie omschrijft zich als puur, rauw maar ook vol liefde en emotie.
Als ik binnen kom leg ik kort uit hoe mijn werkwijze is en wat je van mij kunt verwachten. Ik maak foto’s van dat geen wat ik zie en wat er gebeurt. Ik zet niets in scene en vraag je niet iets te doen voor een foto. Je hoeft geen rekening te houden met mij, ik hou rekening met jullie en pas mijn positie daar op aan. Ik weet welke beelden bijdragen en welke niet. Ben ik te veel?… geef me een seintje en ik stap uit beeld.
Vaak krijg ik de terugkoppeling dat mijn werkwijze als enorm prettig word ervaren en dat mijn aanwezigheid nauwelijks word opgemerkt terwijl het op de foto’s vaak lijkt alsof ik met mijn camera overal vooraan sta.
Mijn motto: Zorg voor een keuze.
Als er foto’s zijn dan hoef je niet te kijken, maar als er geen foto’s zijn dan kan je niet kijken.
Meer informatie op:

 

 

Sharon Leijs in de media:

   

  Sharon Leijs
  Aardig – Meelevend – Begripvol – Meedenkend

  Foto’s

  Wat zeggen anderen over Sharon Leijs

  Momenten herbeleven

  Het is heel mooi wat jij doet Sharon! Op het moment dat je afscheid moet nemen van iemand, ontgaat je zoveel! Jij helpt mensen die momenten achteraf toch te kunnen beleven. Je doet dit zo discreet! Jammer genoeg uit eigen ervaring, maar ik vind dat dit gezegd mag worden van het werk dat je levert. Mijn complimenten!

  naam

  Het verhaal van de dag

  Heel fijn persoon om op een verdrietige dag om je heen te hebben. Je weet wel dat er een fotograaf is, maar je voelt je er niet ongemakkelijk door. Erg aardig en meelevend op een professionele manier. de foto’s zijn ons erg dierbaar, ze vertellen het verhaal van de dag.

  naam

  Na twijfel, toch erg fijn en onopgemerkt

  “Wij hadden Sharon online benaderd of ze voor ons tijd had om een afscheidsreportage te maken. Ik kreeg snel antwoord terug en als snel had ik Sharon aan de telefoon. Het was een heel fijn gesprek. Begripvol en Meedenkend. Erg fijn in zo’n roerige periode.
  Met de dag van het afscheid kwam ze om foto’s te maken. Wij hebben haar aanwezigheid geen moment gezien, gehoord of gevoeld wat heel fijn is op zo’n dag en ze heeft alles op een prachtige manier vast gelegd voor ons als nabestaanden. Onndanks dat we eerst wat twijfels hadden om een afscheidreportage te laten maken, vinden we het achteraf toch heel erg fijn dat dit gemaakt is door Sharon. Dankjewel.”

  naam

  Vraag een afscheidsreportage aan

  Sharon in de media