< Terug

Dirk van Doorn

Gediplomeerd & Gecertificeerd Afscheidsfotograaf

Regio Spijkenisse

 

Als Bekwaam afscheidsfotograaf bij Disam en lid van afscheidsmomenten, wil ik graag een liefdevolle reportage maken. Mogelijk bespreek je dit met de uitvaartverzorger of met mij. 

 

Ik sta voor je klaar om van deze dag een liefdevolle, dierbare herinneringen te maken zowel op een usb, een diashow of een fotoalbum. De wensen rondom de dag en de fotografie kunnen op voorhand besproken worden. Met mijn fotografie of video vang ik de liefdevolle en pure emotie van de dag.

 

Meer informatie

Disam Foto & Videografie

 

Dirk van Doorn in de media

In bewerking

 

Dirk van Doorn
Rustig – Gedreven – Geduldig

Foto’s Dirk van Doorn

Wat zeggen anderen over Dirk

“Helaas is ons meisje vorig jaar juli overleden. We kwamen bij Dirk met de moeilijke vraag aan om het afscheid vast te leggen voor ons. Zonder enige twijfel deed Dirk dit met al zijn liefde in hem. Dirk communiceerde heel precies wat en hoe hij alles ging doen. Ook vroeg hij regelmatig of er nog specifieke dingen waren die we vastgelegd wilde hebben. Ik had 100000 procent vertrouwen in Dirk en het is een prachtresultaat geworden. We zijn zo dankbaar wat hij voor ons heeft kunnen betekenen. We kijken vaak terug naar de film en fotoslide van de begrafenis van onze dochter en zijn enorm blij met het resultaat.”

Giovanni & Cassandra 

 

 

 

Vraag een afscheidsreportage aan