Afscheidsfotograaf kiezen

Op de kaart van Nederland zie je waar de leden van Afscheidsmomenten zitten.

Hieronder de verschillende afscheidsfotografen en de link naar hun profielpagina met foto’s uit hun portfolio.

Gabrielle van Deursen

Eindhoven

Boukje Canaan

Boxtel

Afscheidsfotografie Keurmerk

Sabine van Maren

Wateringen

Yvonne van der Bijl

Soest

Annette Schalbroeck

Berkel en Rodenrijs

 

Miranda Karel

Heerde

Patricia Petrick

Hoogkarspel

Rob van der Pijll

Hengelo

Dirk van Doorn

Spijkenisse

Gonnie Bax

Hoogerheide

Renee Krijgsman

Beekbergen (regio Apeldoorn)

Mélanie Schaafsma

Wieringerwerf

Margriet Polhout

Stroe

Rob van der PijllRob van der Pijll
08:23 02 May 23
Marjolein MoorenMarjolein Mooren
14:34 26 Apr 21
Boukje heeft ons zoontje (te vroeg geboren en kort daarna overleden) prachtig gefotografeerd. Je bent als ouder trots op je kinderen en wij zijn dat ook op ons zoontje, ook al is hij nu niet meer hier. Dit heeft ze geweldig mooi vast weten te leggen, zodat we niet alleen met een verdrietig gevoel, maar ook met trots naar de foto's kunnen kijken. De foto's zijn echt heel waardevol voor ons. Anderen hebben ons zoontje helaas niet leren kennen en hebben geen herinneringen met hem kunnen maken. Door de coronamaatregelen mochten ook maar weinig mensen op bezoek komen en bij de crematie aanwezig zijn. Doordat we de mooie foto's nog hebben kunnen we hem toch nog laten zien.
We hadden geen betere beslissing kunnen maken dan Kristel te vragen foto’s te maken op de uitvaart van onze moeder. Geheel overrompeld door haar overlijden, hebben we in een week tijd haar uitvaart geregeld en deze is uiteindelijk in een roes aan ons voorbij getrokken. Met dank aan de foto’s van Kristel kunnen we nog eens rustig terug naar dit moment. Op de dag zelf bewoog Kristel zich onopmerkelijk door de (kleine) ruimte. Een vak apart om een dergelijke gebeurtenis goed vast te leggen, maar zij kan dit! Daarnaast hebben wij het contact als heel prettig ervaren. Kristel is flexibel en meedenkend, alles wat je nodig hebt in een roerige tijd.
Gerard CappersGerard Cappers
22:44 28 Nov 19
Kristel Dallinga (Fotostel) fotografeerde bij het afscheid van mijn zwager. Zijn zeer plotselinge dood - een motorongeluk - had ons allemaal lam geslagen en dan zoek je naar zekerheden in de chaos. Bij het regelen van zijn afscheid viel de naam van Kristel, die jaren geleden ook al naar volle tevredenheid zijn huwelijk had gefotografeerd.Ze heeft de cirkel prachtig rond gemaakt door ook nu weer - opnieuw zonder zelf op te vallen - cruciale momenten, maar vooral de sfeer prachtig vast te leggen. Het heeft een waardevolle fotoserie opgeleverd, die we zelf zullen verwerken tot een album - want ook dat is mogelijk....
janet Frijsteinjanet Frijstein
12:39 30 Apr 19
Kristel Dallinga (Fotostel) heeft de afscheidsplechtigheid van mijn moeder heel mooi vastgelegd. Het is een prachtig album geworden waar ze veel zorg aan besteed heeft. Tijdens de ceremonie was Kristel bescheiden en onopvallend aanwezig en het contact was heel prettig. Ik ben heel blij dat alles zo mooi is vastgelegd en kan haar van harte aanbevelen.
Annelies OverwegAnnelies Overweg
15:39 29 Oct 18
Bedankt Kristel Dallinga voor je mooie, emotionele en waardevolle fotoreportage. De beslissing om de dag van het afscheid van mijn partner vast te laten leggen is de juiste geweest. Kristel heeft de waardevolle momenten weten vast te leggen op een prachtige, pure manier. Momenten die mij op de dag zelf zijn ontgaan of die ik niet bewust heb mee gekregen.Ook hebben wij besloten een fotoalbum te laten maken. Kristel heeft hier een "proef"album gemaakt zodat het voor mij makkelijker was een keuze te maken uit de foto's van de reportage. Dit heeft mij enorm geholpen. Het album is een waardevolle tastbare herinnering geworden voor mij.Vanaf het eerste moment dat Kristel bij ons binnen kwam wist ik ook dat we goed zaten. Ze is een warm persoon die op het juiste moment de juiste woorden weet te vinden zonder haar professionaliteit uit het oog te verliezen.Om een lang verhaal kort te maken. Kristel, erg bedankt voor je mooie, emotionele maar ook zeker waardevolle fotoreportage vol herinneringen.
Wilma PoortWilma Poort
07:55 30 Mar 18
De begrafenis van Nico was een mooie en speciale dag. Door de foto’s van Kristel Dallinga is dit een blijvende herinnering die ik ook met anderen kan delen. Ik zou iedereen willen aanraden om zijn / haar begrafenis nu al te bespreken met je partner zodat je elkaars wensen kent. Hierdoor kan de dag van de begrafenis mooi en goed zijn en zou ik iedereen adviseren hiervan een fotoreportage te laten maken. Het fotoalbum zorgt voor mooie herinneringen aan deze dag en blijft mij troost bieden.
Els Altena-BosEls Altena-Bos
16:00 26 Oct 17
Kristel Dallinga heeft de foto's genomen bij de uitvaart van mijn man, het is zo fijn om de foto's steeds weer te bekijken, zo mooi en waardevol. Sommige zaken herinner je zelf niet eens en zie je op de foto's. Mijn zoon wist niet meer dat we Nico samen uit huis hadden begeleid. Het staat gelukkig op de foto. Nico's moeder van 92 vond het eerst maar niks dat er een fotograaf bij was...nu is zo blij met het boekje met een impressie. De dag gaat in een roes voorbij en het is prachtig om de foto's te bekijken. Het is ook fijn om te laten zien aan mensen die er niet bij hebben kunnen zijn. Op de dag zelf hebben we Kristel niet eens gemerkt. Dank je wel Kristel voor deze onuitwisbare herinnering!en op de dag zelf hebben we Kristel niet eens gemerkt.
js_loader