Om de geboortedag van Alex toch te vieren.

Verjaren doe je niet meer als je overlijdt. Een geboortedag mag gevierd worden, deze hoef je niet voorbij te laten gaan. De dag invullen met een foto-in-foto is een idee dat we hier hebben ingezet. Afscheidsfotograaf Boukje Canaan, is met dit gezin op pad geweest.

Bij de familie thuis hing de foto van Alex levensgroot aan de muur. Die foto heeft nu een extra dimensie gekregen. Dit keer staat de oudste zus met Alex in de hand op de foto. Trots houdt ze Alex vast. Want haar kleine broertje is dan niet meer fysiek in haar leven, vergeten doet ze hem natuurlijk nooit.

Ook het jonge zusje dat nadien geboren is, viert elk jaar de geboortedag mee. Bekijk hier de geboortedag waarop Alex’ foto mee naar buiten ging om samen op de foto te gaan met het gezin. De reportage werd op deze manier heel speciaal!

Familieshoot

Familieshoot

Familieshoot

Familieshoot

Puzzelstukje

Het leven gaat door, het gezin mist echter een puzzelstukje. Samen op de foto gaan voelde altijd wat vreemd, want er mist een puzzelstukje… Dit keer was Alex er voor hun gevoel toch bij en werd het een leuke dag! Met de foto-in-foto methode is het bijzonder ontspannend om samen op de foto te gaan.

Met photoshop is het tegenwoordig mogelijk om een oude foto samen met een recente foto toe te voegen, maar voor kinderen is het niet ‘echt’, want niet tastbaar. Op de manier hier geschetst kan een afscheidsfotograaf, die verdriet begrijpt, heerlijk en spontaan aan de slag, waarbij de foto’s puur overkomen.

Geweldig als je een reactie plaatst! Wat vind je van deze foto-in-foto methode? Reageer gerust hieronder, dat is voor het gezin ook heel speciaal. Zij geven hierbij trots aan hoe blij ze zijn met deze foto’s en geven graag aan je door dat deze manier van fotograferen heel goed past bij kinderen. Emma vertelde over Alex en dat hij zo lief was. Dit was niet verdrietig, maar juist heel prettig voor haar; dat ze over hem mocht vertellen.

Nieuwe Herinnering

Mocht je ook een nieuwe herinnering wensen maken met een afscheidsfotograaf? Kijk dan hier voor de afscheidsfotografen die dit doen>>>

Wil je direct een offerte aanvragen? Je kunt met ons bellen: 085-2735329 of vul je aanvraag hier in>>

 

Bewaren

 

Bewaren