Tap DELA in Bilthoven heeft fotografen van Afscheidsmomenten uitgenodigd om te komen vertellen en te laten zien wat afscheidsfotografie allemaal inhoudt. Dat doen ze donderdagochtend 26 oktober tijdens het inloopspreekuur tussen 10-11.30 uur.

Heb je vragen aan ons?

Zoals: wat is de waarde die we als afscheidsfotografen aan nabestaanden kunnen bieden? Welke foto’s maken we dan? Hoe wordt dit gedaan? Maar vooral; hoe wordt het ervaren door de nabestaanden en alle omstanders of genodigden tijdens een uitvaart? Deze en meer vragen kunnen we geheel persoonlijk beantwoorden.

Zie de advertentie die Tap DELA heeft gemaakt. Fotografen van Afscheidsmomenten vertellen deze ochtend hoe ze te werk gaan en wat foto’s bij een afscheid voor mensen kan betekenen. Ook laten zij voorbeelden van hun werk zien.

Klik op onderstaande tekst om het goed te kunnen lezen:

Deel dit bericht

Laat aan mensen weten dat dit inloopspreekuur wordt gehouden. Denk daarbij vooral aan mensen in de buurt van Bilthoven-Utrecht-Zeist en mensen die bij DELA een verzekering hebben. En ook al is fotografie niet voor jou, dan nog kan kijken naar deze foto’s inspirerend zijn. Je kunt zo ideeën opdoen over wat er al niet mogelijk is bij een uitvaart. Zie hoe anderen het doen!

Inloopspreekuur over uitvaartfotografie bij Tap DELA
Soestdijkseweg-Zuid 265, Bilthoven
Donderdagochtend 26 oktober van 10-11.30 uur.

Deel gerust deze post, dat waarderen we zeer. Graag zien we je tijdens dit inloopspreekuur. We hopen op een goede opkomst.
Reageren mag uiteraard ook, dat kan onder dit blog.

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren