Afscheidsfoto’s op inspiratiebeurs Tilburg

Om je inzicht te geven in hoe een afscheid eruit kan zien is het tonen van foto’s natuurlijk zeer goed. Om je te raken, je uit te dagen om erover te praten ook. Kom zondag naar de inspiratiebeurs niet alleen om inspiratie op te doen, maar ook om je blik te verruimen. Zoveel dingen in ons leven zijn mooi en deze beurs ook. Het is niet eng om op een uitvaartbeurs te komen. Je vindt hier juist mensen die door ervaringen in het leven een mooie wending hebben genomen en openstaan voor jou. Ze maken het leven lichter en niet zwaar.

‘Licht op de dood’ is dan ook de mooie passende titel voor de uitvaartinspiratiebeurs waar Afscheidsmomenten aanwezig is om je kennis te laten maken met uitvaartfotografie, levensportretten en het maken van nieuwe herinneringen van een overleden dierbare.

Afscheidsfotografie is een activiteit die je steeds vaker ziet bij uitvaarten. Omdat steeds meer mensen er mee bekend raken en vooral omdat mensen het anderen aanraden. Het is zo waardevol gebleken, dat het wordt aangereikt als iets dat je niet mag vergeten. De herinnering aan de gebeurtenis rond een afscheid wil je bewaren. Helemaal als deze zo mooi werd vormgegeven.

Kom kijken op de

Uitvaart- en inspiratiebeurs op 19 maart 2017 in Tilburg

Stilstaan bij de dood. Doe het ‘gewoon’ omdat het bij het leven hoort. Iedereen krijgt er een keer mee te maken. Soms zie je het aankomen, maar soms komt het onverwachts. Wat is er allemaal mogelijk rondom een afscheid? Op de uitvaart-inspiratiebeurs die van 12.00 uur tot 17.00 uur wordt georganiseerd in het Duvelhok in Tilburg is het doel om jou te inspireren over de mogelijkheden voor een bijzonder afscheid. Tijdens de inspiratiebeurs zullen vele bijzondere bedrijven zich aan jou presenteren.

Fototentoonstelling en diashow

Bekijk dan zeker ook de afscheidsfoto’s van diverse situaties rond afscheid op deze beurs. Nabestaanden willen je laten zien dat ze trots mogen zijn. Ze willen inspireren door deze foto’s in vertrouwen met je te delen.
Er is de laatste jaren veel veranderd als het gaat over sterven en het afscheid nemen van een dierbare. Dat zie je op de fototentoonstelling die is gemaakt door uitvaartleider Els Hogervorst en Boukje Canaan, afscheidsfotograaf en mede-oprichtster van Afscheidsmomenten. De fototentoonstelling bestaat al een poosje en heeft altijd veel aandacht gekregen. Ook kun je een diashow met foto’s bekijken die afscheidsfotograaf Anna Groot van Afscheidsmomenten in de afgelopen acht jaar gemaakt heeft.

Klik hieronder op de blauwe plaatjes om de flyers van de inspiratiebeurs in het groot te zien. Voor meer informatie kijk je op lichtopdedood.com

Nodig anderen gerust uit om met je mee te gaan.

Els Hogervorst en de afscheidsfotografen Boukje Canaan, Anna Groot en Michelle de Vries van Afscheidsmomenten zijn er om al je vragen te beantwoorden.

Ben je geweest op de beurs? Dan is een reactie van jou hieronder het blog erg leuk om te lezen.

P.S. Momenteel zijn we bij Afscheidsmomenten een nieuwe tentoonstelling aan het maken. Dit keer met foto’s van verschillende afscheidsfotografen samen. Wil je op de hoogte gehouden worden? Dat kan. Laat je naam en e-mail achter bij de reacties en we nemen je op in ons bestand.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren