Cake op de kist

Het hoeft allang niet meer: een broodje kaas na de uitvaart.
Of een plakje droge cake met een kopje koffie of thee.
Maar het kan natuurlijk wel! Op een manier die paste bij opa: ambachtelijke cake van de plaatselijke bakker, met een paar stukjes voor opa op de kist en de herinneringen aan hem die met een glimlach worden gedeeld.
 
De foto hierboven is van afscheidsfotograaf Renee Krijgsman
 

Afscheid hoeft niet standaard te zijn

Het mag net zo persoonlijk als jij zelf wilt. Want het zijn jouw herinneringen, jouw manier om het laatste afscheid van je dierbare vorm te geven.
 
Als gespecialiseerd afscheidsfotograaf breng ik ook de details met aandacht in beeld. De kleine dingen, die groots kunnen zijn.
 
Vaak moet je snel zijn om iets vast te leggen, heb je niet de tijd om de goede positie te bepalen, te kijken hoe het licht valt of hoe de achtergrond is. In een fractie van een seconde komen al die factoren bij elkaar en maak je de foto, want het moment is belangrijk. Wanneer compositie, licht en achtergrond zo kloppen met elkaar, is dat de ‘kers op mijn cake’.

Wat zie jij?

Leuk als je laat weten wat je van de foto vindt, hoe ik deze in beeld heb gebracht. Want deze is in een fractie van een seconde gemaakt en er zijn elementen die meer vertellen… Wat zie je en vertelt het jou? Iedere reactie beantwoorden we graag. Laat een levendig blog ontstaan. We delen namelijk graag wat we tegenkomen en wat we vastleggen.

Wil je vaker horen over onze ervaringen en onze beelden daarbij zien? Schrijf je dan in voor onze mails met verhalen (zie formulier met de rode button). Want dat zijn goede afscheidsfotografen ook: verhalenvertellers in beeld.