In de categorie fotografie ontving Spike Vandersteen de Dutch Funeral Award. Deze werd op 20 juli uitgereikt tijdens Funeral Affairs in Zeist door Rememberme. Zie hierboven alle winnaars van de Dutch Funeral Awards in verschillende categoriën.

Afscheidsmomenten was genomineerd als bedrijf, maar ook onze afscheidsfotograaf Spike Vandersteen was in de running voor de Dutch Funeral Award. Anna Groot en Boukje Canaan zijn met alle reacties van onze ambassadeurs naar de jury gegaan en vertelden over ons bedrijf. We zijn enorm dankbaar dat we werkelijk zoveel mooie, fijne en lieve reacties ontvingen onder ons eerdere bericht over de nominatie. Bekijk nog gerust hoeveel reacties we mochten ontvangen >>

Dutch Funeral Award Winnaar

De jury werd echter verpletterd door de presentatie die Spike heeft gehouden. Het jury rapport:

Spikes fotografie (gemiddeld jurycijfer: 8,5)

Deze man toont ontzettend veel bevlogenheid en vooral ook emotionele betrokkenheid bij de klant. Hij wist de jury binnen vijf minuten helemaal mee te nemen in zijn passie. En deze passie blijkt ook uit zijn prachtige fotowerk. Hij zoekt hierbij de grenzen op, zet alles op alles om tot het ultieme plaatje te komen. Zodat de nabestaanden iets moois hebben om op terug te kijken. En dat is niet alleen een fotoalbum. Het is een verhaal, een emotie, een geschiedenis, samengevat in een fotoreportage.

Als afscheidsfotograaf bij Afscheidsmomenten werd Spike gebeld door Radio 2 voor een kort interview na deze uitreiking. Klik op de foto om naar de juiste link te gaan om het interview te horen.

https://www.nporadio2.nl/wout2day/gemist/audio/19333/spike-is-de-beste-afscheidsfotograaf-van-nederland

Zie hoe trots Spike met de award in zijn hand is.

Foto: Nicole Dees

Jouw Reactie

Hij mag trots zijn! En wij zijn met hem zeer trots op ons bijzondere vak. Leuk wanneer je hieronder jouw felicitaties aan onze winnaar wil geven.