Het Uitvaartboek

Vanuit een initiatief van Beerenberg werd samen met honderdentwaalf (112) bijzondere uitvaartbedrijven het Uitvaartboek mogelijk gemaakt. De fotografen, Boukje Canaan en Daisy Renders van Afscheidsmomenten hebben de fotografie mogen verzorgen op verschillende locaties in het land. De afscheids-settings werden speciaal voor dit boek in scène gezet.

Op een zeer overzichtelijke en kwalitatieve wijze laat het de hedendaagse uitvaartmogelijkheden zien. We hopen dat dit boek mag dienen ter inspiratie voor uitvaartondernemers en nabestaanden.

Partners

Heden is op de Facebookpagina al te vinden welke samenwerkingspartners in het Uitvaartboek zullen staan. Vanaf 28 September gaat de website online en is het Uitvaartboek te verkrijgen. Tijdens de uitvaartvakbeurs in Gorinchem op 28, 29 en 30 september 2016 worden de eerste exemplaren uitgereikt aan uitvaartondernemers.

 

Om alvast wat reuring te geven aan dit bijzondere boek zijn er twee artikelen in de krant geplaatst.

Afkomstig uit Het Brabants Centrum, donderdag 15 september 2016:

Afkomstig uit de MooiBoxtelkrant, woensdag 22 september 2016:

 

boukje-canaan-daisy-renders-uitvaartboek-2-van-2

Ben je ook zo benieuwd naar hoe het boek eruit ziet? We hebben de foto’s dan wel gemaakt en bewerkt, maar welke er in het boek mogen verschijnen, daar hebben we ons niet mee bemoeit.

Toekomst

Het heeft sfeervolle foto’s opgeleverd waar we nog meer mee willen doen in de toekomst. Wens je op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkelingen van Afscheidsmomenten? We sturen je graag ons online-magazine toe met ervaringsverhalen. Deze verhalen komen van mensen die al met ons werkten. Vul dan een korte reactie hieronder in en je ontvangt deze gratis per mail.