Wat zijn we in een paar dagen tijd in bijzondere omstandigheden verzeild geraakt.

Uitvaarten moeten plotsklaps op een andere manier worden vormgegeven en dat vereist extra aanpassingen van alle betrokkenen. Als afscheidsfotograaf binnen de coöperatie Afscheidsmomenten wil ik graag mijn steentje bijdragen.

Inmiddels heb ik de eerste uitvaart met de nieuwe maatregelen i.v.m. het coronavirus gefotografeerd. Er werd een lange, heel lange erehaag gemaakt. Buiten kan men voldoende afstand nemen en zo werd er toch steun geboden aan de nabestaanden. Bloemen werden een voor een gelegd bij de overledene, terwijl de stoet uiterst langzaam voortschreed.

Foto’s bij uitvaart – juist ten tijden van coranavirus

Nu er minder gasten aanwezig mogen zijn, is het juist belangrijk om foto’s te maken. Foto’s maken het makkelijker om herinneringen te delen.

Diegenen die hier niet bij aanwezig konden zijn kunnen door de foto’s op hun eigen manier stilstaan bij dit afscheid. Zoals de dochter van een overledene formuleerde: ‘Wanneer ik straks het herinneringsalbum kan laten zien, voelt het voor de afwezigen dat ze er tóch een beetje bij zijn geweest…’

Om zoveel mogelijk mensen te helpen bied ik, net als mijn collega’s, mijn diensten voorlopig tegen een speciaal tarief aan.

Speciaal Tarief

Wij hebben vanuit Afscheidsmomenten t/m 01 juni a.s. het volgende aanbod:

Fotograferen van een ceremonie (max. twee uur) voor €297,- inclusief btw. (i.p.v. €475,-)

Extra uren zijn optioneel.

Een afscheidsreportage, maximaal twee uur, inclusief een standaard herinneringsalbum bieden we aan voor €545,- inclusief btw. (i.p.v. €897,-)

Niet iedereen zal een fotograaf willen, maar wél zo fijn dat je de keuze hebt kunnen overwegen.

Warme groet,

Kristel Dallinga

Namens alle fotografen bij Afscheidsmomenten

Wil je direct contact? Ben dan ons nummer : 085-2735329