< Terug

Margriet Polhout

Gediplomeerd Afscheidsfotograaf

Stroe (Regio Gelderse Vallei)

 

“Ik ben je zo dankbaar voor de foto’s die je hebt gemaakt. Mijn hoofd was in een roes en ik heb niet alles meegekregen, maar door de foto’s zie ik nu keer op keer hoe mooi het was.”

Zulke mooie woorden krijg ik graag terug.  De intense emoties van het verlies, maken dat je niet alles mee krijgt, of je je niet alles kunt herinneren.

De foto’s maken gemiste momenten zichtbaar en zorgen er voor dat vergeten momenten herinnert kunnen worden. De mooie verhalen die een lach op het gezicht toverden. De gebaren en de knuffels. Alles zie ik.

Zelf heb ik bij het afscheid van mijn beide ouders mogen ervaren hoe helpend de foto’s waren voor de rouwverwerking. De foto waarop wij onze moeder uitgeleide deden uit het verzorgingstehuis door een erehaag van familie en verplegend personeel, staat nog steeds in mijn geheugen gegrift. Daar viel haar hele leven samen. Omringd te worden door geliefde familieleden, die zo enorm belangrijk voor haar waren. En het verplegend personeel die ze een tijdlang als haar collega’s had beschouwd toen ze vrijwilligerswerk deed als receptioniste en koffiedame.

Of de foto waarop wij onze vader inleidden in de kerk die hij eigenhandig had helpen opbouwen, zowel letterlijk als figuurlijk.

Het is mijn grote wens dat mijn foto’s steun bieden, kracht geven en de herinnering levend houden.

Daarom werk ik graag mee aan de missie van Afscheidsmomenten om afscheidsfotografie meer bekendheid te geven. Alleen zo kan er een bewuste keuze gemaakt worden om een afscheidsfotograaf toe te laten.

Houd de liefde vast!

 

Meer informatie

In bewerking

 

Margriet Polhout in de media

In bewerking

 

Margriet Polhout
Betrokken – Begripvol – Rustig

Wat zeggen anderen over Margriet

In bewerking

Vraag een afscheidsreportage aan