< Terug

Rob van der Pijll

Gediplomeerd Afscheidsfotograaf

Regio Hengelo

 

Herinnerings- en afscheidsfotograaf

Als fotograaf zorg ik voor een passend beeldverhaal van een afscheid. Dit zal  bijdragen aan een blijvende en tastbare herinnering van een zorgvuldig en met liefde georganiseerd afscheid. De foto’s worden in een fraai album samengevat en zullen je troost bieden op tijden dat je het nodig acht. De foto’s mogen ondersteunen bij het omgaan met jouw verlies.

Inmiddels heb ik meerdere malen ervaren hoe waardevol een passende fotoreportage voor nabestaanden is en daarnaast haal ik hier zelf ook voldoening uit.

Voordat ik afscheidsfotograaf werd, was ik werkzaam  in de zorg, bij mensen met een verstandelijke beperking en binnen de ouderenzorg (verpleeghuis- en wijkzorg).

Fotografie is al van jongs af aan een passie. Een passie waarvoor ik een aantal jaren geleden een (waardevolle(re)) invulling zocht die verder reikt dan alleen het maken van mooie plaatjes.

Sinds juni 2020 heb ik mij als afscheidsfotograaf ingeschreven bij de KvK. Dit na de opleiding tot Bekwaam Afscheidsfotograaf gevolgd te hebben.

Daarnaast ben ik vader van 2 kinderen en opa van een prachtige kleindochter.
En de man van Monique met wie ik bijna 40 jaar getrouwd ben, en woonachtig in het prachtige Twente, in Hengelo.

Zoek je een gedegen afscheidsfotograaf in deze regio, dan sta ik graag voor je klaar.

 
Meer informatie

 

Rob van der Pijll in de media

In bewerking

 

Rob van der Pijll
Integer – Zorgzaam – Zorgvuldig

Foto’s Rob van der Pijll

Een jongetje kijkt net over de rand en helpt met het sluiten van de kist
Handen die de handen van een overledene in de kist voor het sluiten vasthouden.
Laatste groet van twee mensen bij de kist voor het sluiten omringd door gekleurde bloemen bij het raam
Gekleurde kaartjes bij kindertekening met de tekst Rust zacht opa, waar een jongetje bij staat
Familie kijkt met lach naar foto buiten beeld in een uitvaart ceremonie, voorop een baar met wade.

Wat zeggen anderen over Rob

Gisteren nog heb ik ze gedeeld met iemand waardoor ik de sfeer van het mooie afscheid alsnog kan delen. En dat delen is voor mij van onschatbare waarde; dit helpt bij verwerken.

We hebben een prachtig album en een mooie slideshow waar ik soms huilend en soms met een glimlach naar kijk.”

 

 “ Het boekje met de foto’s van de uitvaart, laten zien hoe “mooi” en respectvol dat hier is gegaan. Ik heb zojuist weer bekeken. Het is zo zwaar en moeilijk om ze te zien,  maar ik vind ze enorm waardevol. Ik word er enorm verdrietig en weemoedig van.

Het is afschuwelijk en het dringt vaak nog steeds niet helemaal tot me door dat ze echt nooit meer terug komt. Maar de hele vreselijke gebeurtenis is met zoveel gevoel en respect door je vastgelegd dat ik dankbaar ben dat ik de foto’s heb en voor het feit dat je ze hebt willen maken. Nogmaals enorm bedankt voor je inzet en voor het resultaat!”

 

Vraag een afscheidsreportage aan