< Terug

Sabine van Maren

Gediplomeerd Afscheidsfotograaf

Regio Westland, Haaglanden, het Groene Hart, Bollenstreek

 

Heel eerlijk: In het begin wist ik niet eens dat er zoiets als afscheidsfotografie bestond!
Maar toen ik in 2017 gevraagd werd om een uitvaart te fotograferen, wist ik het: Ik wil mijn fotografie inzetten om te helpen.

Helpen om herinneringen aan een uitvaart tastbaar te maken. Zodat deze herinneringen later letterlijk nog eens vastgehouden kunnen worden en troost kunnen geven. Ik ben ervan overtuigd dat het bekijken van een afscheidsalbum daarbij helpt!

Inmiddels is afscheidsfotografie al een aantal jaar mijn specialiteit. Graag luister ik naar jouw verhaal over verlies en wat er belangrijk is bij het afscheid van jouw dierbare. Wat ik hoor en zie, zet ik om in beelden. Als gediplomeerd afscheidsfotograaf weet ik hoe ik dichtbij kom, maar ook wanneer ik afstand moet nemen. Herken ik emoties en kijk ik zonder oordeel naar wat er gebeurt.

“Met liefde zet ik me in om je herinneringen tastbaar te maken”.

 

Meer informatie

 

Sabine van Maren in de media

In bewerking

 

 
Sabine van Maren
Begripvol – Opmerkzaam – Professioneel

Foto’s Sabine van Maren

 

Een jongetje kijkt net over de rand en helpt met het sluiten van de kist
Handen die de handen van een overledene in de kist voor het sluiten vasthouden.
Gekleurde kaartjes bij kindertekening met de tekst Rust zacht opa, waar een jongetje bij staat
Gekleurde kaartjes bij kindertekening met de tekst Rust zacht opa, waar een jongetje bij staat

Wat zeggen anderen over Sabine

“We zijn enorm blij met de foto’s die Sabine heeft gemaakt…

De warmte waarmee ze ons verwelkomde zorgde ervoor dat we gelijk op ons gemak voelden… Niet eens heel erg in de gaten gehad dat ze foto’s aan het maken was. Vooral heel erg blij met de detail foto’s…. Van o.a. de bloemen en van ons zelf, maar ook van het bezoek dat er was tijdens de crematie. De erehaag staat er ook zo mooi op!

Kortom, bedankt Sabine dat je ons een mooie herinnering hebt kunnen geven om terug te kijken wanneer wij dat willen!”

Patricia

 

 

 

Vraag een afscheidsreportage aan