Bloemetjes op de verschillende kopjes met koffie, vlammen rond het hout in de kachel. We zitten in de Huiskamer van locatie Bosdrift, bij de begraafplaats die ontworpen werd door architect Springer. 

In deze aangename en inspirerende omgeving waar Anita van Loon (directeur van de Uitvaartstichting Hilversum) werkzaam is, vertoefden we al vaker. 

We wilden meer. 

In de Huiskamer van Springer op Bosdrift kan koffie/thee gedronken worden. Renee Krijgsman en Boukje Canaan van Afscheidsmomenten spraken samen met directeur Anita van Loon (midden) over de samenwerking die ze aangingen.

Samenwerken

Renee en ik haalden de positieve punten aan van deze mooie verbinding. Juist daar waar Anita ook warm voor loopt; de kracht van samenwerken. 

Op deze plek waar je zonder oordeel mag zijn en waar spreken met mensen over leven en dood een gegeven is, daar zetten wij ons graag voor in. 

De leden van Afscheidsmomenten maken Bosdrift tot hun vaste locatie voor bijeenkomsten. Deze inspirerende plek waar we de omgeving haast smeekt om gefotografeerd te worden, maken we tot ons ‘thuishonk’.

Anita heet ons van harte welkom en moedigt ons aan op alle fronten. Ze staat achter afscheidsfotografie. Zij ziet dat de wereld van nu omgeven is door beeld. We zijn immers al zo omgeven door de beeldcultuur, het is gewoon een kwestie van tijd dat een fotograaf hoort bij een uitvaart.

We versterken elkaars missie. 

Steun en troost bieden door onze diensten aan te bieden. 

Een kopje koffie verbind, geeft warmte en maakt het makkelijk om in gesprek te gaan samen wanneer je troost zoekt.
Vertoeven op een begraafplaats met veel natuur geeft rust en ruimte aan je gedachten. Bosdrift is hiervoor prachtig vormgegeven
Volg je pad en geef bij tijden rust aan je gedachten, dit kan allemaal mooi op een begraaflaats

Toekomst plannen

De bekendheid voor ons prachtige vak als afscheidsfotograaf krijgt door deze verbinding een bijzonder mooie en vaste plek voor de coöperatie Afscheidsmomenten, op Bosdrift te Hilversum.

We bedachten al een mogelijkheid tot exposeren op en rond de begraafplaats.

En er zullen foto’s verschijnen van de belangrijke evenementen die hier worden georganiseerd. 

Volg ons

Blijf op de hoogte van onze samenwerkingen en volg ons op de voet. Wie weet wens je aanwezig zijn op een bijzondere dag in de toekomst. 

Laat je naam en email hieronder achter en je ontvangt alle nieuwtjes. 

Boukje Canaan