< Terug naar ‘Vind een afscheidsfotograaf’

Jasja de Wit

Gediplomeerd Afscheidsfotograaf

Regio Gelderland e.o.

“Ik maak beelden als troost en steun”

Foto’s helpen in álle fasen van het leven bij het vertellen van verhalen en bij het delen van herinneringen. Oók, of misschien wel júist, als we afscheid moeten nemen van iemand die we liefhebben.

Het is fijn om iets te kunnen betekenen voor mensen die een dierbare hebben verloren. Dat doe ik door herinneringen voor hen vast te leggen. Herinneringen die het waard zijn om te bewaren. En daarvan zijn er rond een afscheid meer dan velen in eerste instantie denken. Want een afscheid leidt niet alleen tot verdriet, maar ook tot een samenzijn van mensen die verbinding en troost zoeken bij elkaar.

Verdriet neem ik met mijn beelden niet weg, maar ze geven wel troost en steun. Een afscheidsreportage helpt bij het omgaan met verlies. Daarom ben ik ontzettend dankbaar dat ik die beelden kan en mag maken.

Ervaringen kunnen delen vind ik waardevol voor mijn klanten, maar ook voor mijzelf. Daarom ben ik aangesloten bij Afscheidsmomenten: een fijne groep collega’s om kennis mee te delen, ervaringen uit te wisselen en op te rekenen als achtervang.

 
 

Meer informatie

https://www.jasjadewitfotografie.nl/

 

Jasja in de media

Rouw Magazine

 

 

Jasja de Wit

Zorgvuldig – Integer – Invoelend

Foto’s Jasja

Een jongetje kijkt net over de rand en helpt met het sluiten van de kist
Handen die de handen van een overledene in de kist voor het sluiten vasthouden.
Laatste groet van twee mensen bij de kist voor het sluiten omringd door gekleurde bloemen bij het raam
Gekleurde kaartjes bij kindertekening met de tekst Rust zacht opa, waar een jongetje bij staat
Familie kijkt met lach naar foto buiten beeld in een uitvaart ceremonie, voorop een baar met wade.

Wat zeggen nabestaanden over Jasja

Jasja heeft bij de uitvaart van mijn vader foto’s gemaakt. Tijdens de plechtigheid merkte je niet dat Jasja er was en dat is een echte kunst. De foto’s zijn prachtig geworden. Je merkt dat ze er veel liefde en vakmanschap in stopt waardoor je een waardevol aandenken krijgt aan een moeilijke dag.

Irene

Nabestaande

Jasja is zeer professioneel en heeft oog voor detail. Iemand die de juiste momenten weet vast te leggen en daarnaast een ontzettend fijn mens.

Esther

Uitvaartverzorger

Tijdens de condoleance en de begrafenis was Jasja zeer discreet en onopvallend aanwezig om alles vast te leggen. We hebben samen de foto’s geselecteerd en daarvan heeft Jasja een prachtig album gemaakt. Wij zijn erg blij met dit bijzonder sfeervolle album dat voor ons een bijdrage is om het verdriet te verwerken. Jasja is erg betrokken en levert kwaliteit. Van harte aanbevolen.

Hans

Nabestaande

Jasja heeft de foto’s met het grootste respect gemaakt en ik heb de afscheidsreportage als zeer waardevol ervaren. Door het verdriet gaat er toch veel langs je heen. Door de foto’s rustig terug te kunnen kijken zie je mensen en reacties die je op die dag gewoon ontgaan zijn

Judith en Erwin

Nabestaanden

Jasja heeft op een hele mooie manier de uitvaart van onze geliefde partner en moeder in beeld gebracht. Ook bij het nadien samenstellen van het album werd ruim de tijd genomen en meegedacht wat heeft geresulteerd in een tastbare dierbare herinnering. Jasja, dankjewel!

Ben

Nabestaande

Vraag een afscheidsreportage aan