< Terug naar ‘Vind een afscheidsfotograaf’

Fred de Wit

Afscheidsfotograaf

Regio Zuid-Holland

 

In 2019 heb ik mij bij de KvK ingeschreven als freelance fotograaf. Mijn passie voor fotografie is ontwikkeld tijdens mijn jarenlange ervaring binnen de Forensische Opsporing, waarbij ieder detail fotografisch vastgelegd diende te worden om zo een “verhaal” te creëren van een delict of ongeval. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan in de Post Mortale Zorg bij overledenen. Inmiddels ben ik met pre-pensioen, maar achter de zogezegde “geraniums zitten” is niets voor mij in dit leven.

Gedurende de jaren na 2019 merkte ik, mede gelet op mijn ervaring als hierboven genoemd, dat ik meer gevoel kon leggen in de afscheidsfotografie, dan bij andere typen van fotografie. De keuze om daarom door te gaan in de Afscheidsfotografie was dan ook niet moeilijk voor mij. Graag ondersteun ik ook mede fotografen tijdens een uitvaart of andere soorten van fotografie met mijn drone. Die beelden geven een net iets ander perspectief weer dan de reguliere fotografie. Het lijkt dan net of een nabestaande door de ogen van een overleden geliefde vanuit de lucht mee kan kijken, zoals deze het mogelijk aanschouwt.

Naast de Afscheidsfotografie ben ik een gepassioneerd motorrijder en bestuur ik bij een bedrijf in Noordwijk de afscheidsbus. Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en ben inmiddels opa. Het wandelen in de natuur met onze hond geeft mij energie en inspiratie. Maar ook vind ik het heerlijk om op een terras te zitten en het gedrag van mensen te bekijken.

Met passie en respect leg ik de uitvaart voor u vast, zodat u hiervan een mooie herinnering overhoudt en vol liefde op dit moment kunt terugkijken. Graag kom ik in gesprek met u over uw wensen, zodat wij samen tot een mooi en liefdevol herinneringsalbum voor u kunnen komen.

Meer informatie

www.fredseyephotography.nl

 

Fred de Wit in de media

In bewerking

 

Fred de Wit

Empatisch – Integer – Oog voor detail

Foto’s Fred de Wit

Een jongetje kijkt net over de rand en helpt met het sluiten van de kist
Handen die de handen van een overledene in de kist voor het sluiten vasthouden.
Laatste groet van twee mensen bij de kist voor het sluiten omringd door gekleurde bloemen bij het raam
Gekleurde kaartjes bij kindertekening met de tekst Rust zacht opa, waar een jongetje bij staat
Familie kijkt met lach naar foto buiten beeld in een uitvaart ceremonie, voorop een baar met wade.

Wat zeggen nabestaanden over Fred

In bewerking

Vraag een afscheidsreportage aan