Waarom werd jij gekozen om een uitvaart vast te leggen?

We vroegen het een aantal van onze leden:

“Ik was aanwezig bij een uitvaart en mensen zagen hoe ik werkte: me bewoog en gedroeg. Toen zij zelf een afscheid moesten regelen, wisten ze het al: die afscheidsfotograaf wil ik!”

Marion Verhaaf

Afscheidsfotograaf

“Daan vertelde me dat hij al binnen twee tellen wist dat dit goed zat toen we belden met elkaar. Ik klonk vertrouwd en ging dit doen om Anneke te herinneren. Het gesprek duurde maar acht minuten in totaal en Daan was beslist om me in te huren.”

 

“De dochter van de overledene liet me weten dat ze mede voor mij kozen omdat ik een goede profielfoto had en dat deze prettig oogde. Daar had vader mee ingestemd…”

Boukje Canaan

Afscheidsfotograaf

“De uitvaartverzorger had meerdere offertes aangevraagd. De begeleidende mail die ik stuurde werd zeer gewaardeerd. De professionaliteit die daaruit straalde gaf de doorslag om voor mij te kiezen.”

Annette Schalbroeck

Afscheidsfotograaf

“Ze hebben mij gevraagd omdat ik bekend was bij de familie. Ze kenden mijn kwaliteit en ze wisten dat ze op mij konden vertrouwen.”

Dirk van Doorn

Afscheidsfotograaf/videograaf

“De uitvaartverzorger kent mijn kwaliteiten en werkwijze en biedt mijn diensten altijd aan. De families kiezen dan liever voor een professionele afscheidsfotograaf, nadat ze te horen hebben gekregen wat de voordelen zijn.”

Renee Krijgsman

Afscheidsfotograaf

Wat is/was voor jou een reden om te kiezen voor een afscheidsfotograaf?

We vragen je graag antwoord te geven, zodat we een goed idee krijgen wat mogelijke redenen zijn om te kiezen voor een afscheidsfotograaf.

Een fotograaf kent iedereen wel ergens, of een persoon die goed kan fotograferen. Dit is echter nog geen afscheidsfotograaf. De verschillen liggen nogal uiteen met wat iemand kan en waar iemand goed in is. 

Een bekwaam afscheidsfotograaf kan zich zo noemen omdat deze kan aantonen meerdere competenties te bezitten. 

We lezen graag jouw reactie hieronder. 

Fijne dag!