Afscheidsfotografie en media-aandacht gaan hand in hand de laatste zomermaanden.

Onlangs werd onze afscheidsfotograaf Kristel Dallinga geïnterviewd. Ze kwam in de Groningse krant Haren en kreeg een radio-interview op Haren FM. Omdat we samen met haar trots zijn op deze media-aandacht rond afscheidsfotografie plaatsen we het hier om met je te delen.

Een tikje spannend, maar ik was ontzettend blij om naar aanleiding van een krantenartikel uitgenodigd te worden in een regionaal radioprogramma om mijn verhaal over afscheidsfotografie te mogen doen. ‘Wat ís het, waaróm is het waardevol en hoe ben je in deze specifieke vorm van fotografie terecht gekomen?’ Dit waren enkele van de nog meer diverse vragen die ik in de studio mocht beantwoorden. Heel erg fijn om deze kans te krijgen en zowel afscheidsfotografie als Afscheidsmomenten de aandacht te geven die het verdient!

Radio interview

Beluister het radio interview door op de play-knop te drukken. Hoor je niets? Rechtsonderin zit ook een schuifje.

Krantenartikel

Op 1 september stond Kristel in Haren de krant: Door op het artikel te klikken ga je naar de site van de krant om het daar online te lezen.

Jouw reactie

We vinden het heel waardevol als je de moeite neemt om te reageren hieronder. In hoeverre vind je het belangrijk dat de media aandacht heeft hiervoor? De radiopresentator wist voor het interview zelf niet van het bestaan van afscheidsfotografie af. Hopelijk is ze een hoop wijzer geworden. Wat kunnen we nog meer doen om dit bekender te maken? Je zou ons zomaar de gouden tip kunnen geven. Zeker dat we je zullen belonen!

Wanneer je niks schrijft, mogen we je vragen om dit bericht ergens online te delen? Gebruik een van de knoppen hieronder.