Fotografen Afscheidsmomenten verzorgen fotografie in gloednieuwe glossy ‘LATER… als ik dood ben’

Vanaf 26 oktober is hij te koop: de glossy ‘LATER… als ik dood ben’. Deze glossy laat zien wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is rond het organiseren van uitvaarten en herdenken.

De drijvende kracht achter deze glossy is Marlies Bol (op de foto hierboven, waar ze staat voor een zwart/wit foto van haar zoon in motorpak). Zij heeft als geen ander ontdekt hoeveel er mogelijk is rondom het organiseren van uitvaarten. Toen zij heel slecht nieuws kreeg over haar eigen gezondheid is ze met veel zorg haar eigen uitvaart gaan regelen. Tot haar grote geluk sloeg een behandeling erg goed aan, waardoor de uitvaart er niet van gekomen is.
Maar daarna sloeg het noodlot alsnog toe: haar 19-jarige zoon Pim overleed na een motorrace-ongeluk. Alle voorbereidingen voor haar eigen uitvaart kwamen van pas. Bekijk hier het filmpje van Marlies.

Foto’s van plaatsing grafmonument

Voor Pim is een bijzonder grafmonument gemaakt, compleet met bandensporen in staal verwerkt. Dit is geplaatst op z’n 20ste verjaardag in het bijzijn van zo’n honderd genodigden. Zes personen (z’n zussen, stiefbroers, mentor van school en vrienden) van Pim droegen het monument naar zijn graf.

Marlies heeft een videograaf ingeschakeld en onze afscheidsfotograaf Boukje Canaan was aanwezig om foto’s te maken van deze bijeenkomst. Marlies vindt het waardevol om hiervan foto’s te hebben.

Waarde van foto’s

Marlies heeft aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het is om een uitvaart goed te regelen en bekend te zijn met de vele mogelijkheden die er op dit moment zijn rondom de uitvaart. Het idee om hierover een glossy te maken was geboren. Ze legde contact met Boukje Canaan en riep haar hulp in. Vervolgens hebben verschillende fotografen van Afscheidsmomenten foto’s gemaakt voor deze glossy. Uiteraard is er in het blad ook plaats ingeruimd met informatie over afscheidsfotografie. Daar zijn we blij om. Mensen die ooit een afscheidsfotograaf hebben ingeschakeld en achteraf terug kunnen kijken weten de waarde ervan.

Grafmonument met staal

Op de website van de glossy ‘LATER… als ik dood ben‘ kun je nog meer informatie vinden over de inhoud van dit blad. Verder verklappen we niks, het is aan jou om straks te bekijken wat er allemaal voor boeiende onderwerpen, mensen en producten in deze glossy staan.

Reageer en maak kans op een gratis exemplaartijdelijke cover glossy

Zou jij dit blad willen lezen en waarom? Daar zijn we benieuwd naar. Reageer hieronder. We willen zelf vijf exemplaren van de glossy cadeau doen aan onze lezers. Maar dan moet je wel reageren! Bij minimaal vijftien reacties gaan we de vijf bladen verloten onder de mensen die zinvol hebben gereageerd. Geef jouw reden aan en maak kans.

Bekijk daarna via onze homepage Boukjes’ reportage, na het invullen van je voornaam en e-mailadres.

Lees en reageer je dit na 25 november 2017, dan is deze actie mogelijk al voorbij.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren