We zijn live!! Afscheidsmomenten.nl kan gevonden worden op Google en de linken doen het allemaal. Op 10 april 2016 zijn we officieel de lucht in gegaan. Bekijk op het filmpje hoe de lancering ging. Het vond plaats op Uitvaartbeurs Brabant in Etten-Leur om 11.30 uur.


Met dank aan Lowie van Gorp. Lowie van Van Gorp Uitvaarzorg filmde deze happening live via Facebook.

Na de toelichting door Boukje Canaan werd het keurmerk omhoog gelaten door middel van de enorme ballon die beschikbaar werd gesteld door Laatste Vlucht. Zo’n grote ballon wordt veelal gebruikt bij as-verstrooiing. Een mooie symbolische manier om deze website afscheidsmomenten.nl visueel te lanceren.

Foto impresssie

Zie hieronder foto’s van de lancering. Foto’s gemaakt door Ellen Teunissen van “Een liefdevolle herinnering” en een door Johan Horst, beiden studenten aan de huidige opleiding ‘Bekwaam Afscheidsfotograaf’.

Alvorens Boukje ging spreken danste Lotte Timmermans om aandacht te vestigen op wat komen zou… De grote ballon van Laatste Vlucht is in de linkerbovenhoek goed zichtbaar. danser en ballon

Afscheidsfotograaf Boukje Canaan spreekt over de tot-stand-koming van dit platform voor afscheidsfotografie en haar missie.  boukje

Zie Lowie van Gorp rechts filmen, terwijl we het keurmerk onthullen. In de achtergrond staat de fototentoonstelling met afscheidsfoto’s. Op de blauwe borden.onthullen keurmerk

Het keurmerk goed in beeld. Hoe we tot dit ontwerp kwamen, lees je hier.keurmerk

lancering keurmerk

Afscheidsfotograaf Marjo Dekker helpt mee lanceren.keurmerk omhoog

Tussen de Engelenvleugels van Beerenberg door stijgt het keurmerk op. foto: Johan Horstlancering met ballon

De ballon en het keurmerk eronder. ballon met keurmerk in de lucht

Reactie wordt beloond

We zouden het heel leuk vinden om een reactie van je te mogen ontvangen. Wat vind je bijvoorbeeld van het idee om gecertificeerde afscheidsfotografen op een website te verenigen? Wat denk je bij dit keurmerk?

Als dank voor je reactie sturen we je een gratis E-magazine toe met ervaringsverhalen. Verhalen van mensen die een afscheidsfotograaf inhuurden. Want wat is een levens- of herinneringsportret? Doe het gelijk, ontvang je E-magazine spoedig!